Nyeri Nyeri Pinggang Balik Lumbar Spine Brace Lalaki Elastis Fixed Lumbar Support Belt Trimmer Wanita India Anyar Pinggang Modis


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Bahan:
Nylon & Kapas
Tempat Asalna:
Cina
Jumlah modél:
SB-15
Jalma lumaku:
universal
Kelas panyalindungan:
Perlindungan Dasar
Fungsi:
Perlindungan, Goréng Sikep Bener
Ngaran Produk:
Koréktor Posisi Deui Deui
Warna:
hawuk
Jenis:
Sabuk Supprot Balik
MOQ:
1 pcs
Logo:
Disaluyukeun Logo Nampi
Sertifikasi:
ISO
ISTILAH PEMBAYARAN:
TT. Jaminan Perdagangan. Serikat Kulon
Ukuran:
S-XL
Jasa:
Service 24-jam
Bungkusan & Pangiriman
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 > 100
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun

Nyeri Nyeri Pinggang Deui Lumbar tulang tonggong Brace Lalaki Elastis Fixed Lumbar Support Belt trimmer awéwé anyar pinggel modis 

 

S: Panjangna kira-kira 90cm, Cocog pikeun kuriling pinggang 65-86cm

M: Panjangna sakitar 100cm, Cocog kanggo kuriling pinggang 87-96cm

L: Panjangna sakitar 110cm, Cocog kanggo kuriling pinggang 97-106cm

XL: Panjangna sekitar 120cm, Cocog kanggo kuriling pinggang 107-116cm

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami