• Dengkul Kuring Sakit Nalika Abdi Bend

    Dengkul Kuring Sakit Nalika Abdi Ngabengkokkeun sareng Ngalempengkeun Langkung 25% déwasa sangsara ku tuur. Tuur urang sangsara seueur tekanan kusabab kagiatan urang sapopoé. Upami anjeun sangsara nyeri tuur, anjeun panginten parantos perhatoskeun yén tuur anjeun nyeri nalika ngalipet sareng ngalempengkeunana. Pariksa ou ...
    Maca deui
  • Kunaon Lutut Kuring Nyeri?

    Kunaon Lutut Kuring Nyeri? Nyeri tuur mangrupikeun kaayaan umum di kalangan jalma sagala umur. Éta tiasa janten akibat tina trauma atanapi cilaka, atanapi kaayaan médis anu nyababkeun nyeri tuur kronis. Seueur jalma ngalaman nyeri naros naha tuur kuring nyeri nalika kuring leumpang? atanapi naha tuur abdi nyeri nalika ...
    Maca deui
  • Fungsi panyalindungan pinggel

    Naon panyalindungan pinggul? naon peranan panyalindungan pinggel? Perlindungan pinggang, sapertos namina, dianggo ngajaga pinggel dina kaén lawon. Perlindungan pinggul disebut ogé cangkéng sareng cangkéng. Ayeuna, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun seueur pagawé anu cicing sareng lami ...
    Maca deui
  • Beuteung Beuteung ogé bisa jadi Goréng pikeun Otak anjeun

    Gajih beuteung parantos lami dianggap goréng pikeun haté anjeun, tapi ayeuna, panilitian anyar nambihan langkung seueur buktos pikeun pamendak yén éta ogé tiasa goréng pikeun uteuk anjeun. Panilitian, ti Karajaan Inggris, mendakan yén jalma anu obesitas sareng ngagaduhan babandingan pinggang-ka-hip anu luhur (ukuran gajih beuteung) parantos ...
    Maca deui
  • Kumaha Nganggo Topéng Anu leres dina COVID-19

    Pastikeun topéng nutupan irung sareng sungut Virus COVID sumebar ku titisan; éta sumebar nalika urang batuk atanapi bersin atanapi malah ngobrol. Titisan tina hiji jalma dikirimkeun ka jalma sanés, saur Dr. Alison Haddock, sareng Baylor College of Medicine. Dr Haddock nyatakeun yén anjeunna ningali kasalahan topéng. K ...
    Maca deui
  • 7 Kauntungan Nginum Cai dina Burih kosong Isuk-isuk

    1. Ningkatkeun Studi Métabolisme Anjeun nunjukkeun yén nginum cai dina burih kosong tiasa ngabantosan ningkatkeun tingkat metabolisme nepi ku 30%. Ieu ngandung harti yén laju kalori dibakar naék ampir sapertilu. Anjeun terang naon hartosna leres? - Ngirangan beurat badan langkung gancang! Upami tingkat metabolisme anjeun ...
    Maca deui