Ngawincik Mobil Microfiber Car Super nyerep Anduk Lemes Tepi-kirang Cuci Mobil Ngeringan Anduk T-06

Ngaran produk: Handuk Mobil Microfiber Anduk
Kauntungan: nyerep cai pisan
Warna: Abu-abu konéng bodas poék biru biru bulao
Kata kunci: Anduk Ngeringan Gancang


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Bahan:
lawon microfiber
Pola:
polos dicelup
Gaya:
nu lain
Jenis:
anduk leungeun, anduk mobil
Technics:
Anyaman
Kelompok Umur:
déwasa
Wangun:
SQUARE
Anggo:
Mobil bumi
Fitur:
Gancang-Garing, Eco-friendly
Tempat Asalna:
Cina
Jumlah modél:
T – 06
Sertifikasi:
ce, ce
Ngaran Produk:
Handuk Microfiber Beberesih Mobil
Kauntungan:
Nyerep pisan Cai
Warna:
Héjo konéng bodas poék biru bulao lampu biru
Keyword:
Anduk Garing Gancang
MOQ:
10
Waktos conto:
5 ~ 7 dinten
Pakét:
1 Kantong Opp
Ukuran:
40 * 40cm
Pamayaran:
Paypal. Western Union. TT. Penjaminan Dagang
Bungkusan & Pangiriman
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 > 100
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun
Émbaran parusahaan

 

Asesoris Microfiber Anduk Mobil Nyeuseuh Premium Mobil Ngawincikkeun Super nyerep Anduk Ultra Lemes Tepi-kirang Mobil Ngumbah Cuci Handuk

 

Katerangan:

100% kualitas anyar sareng saé
Microfiber mitt ngumbah mobil / sarung tangan
Pakem lemes, raoseun sareng saé, nyerep cai kuat
Moal ngantepkeun corétan dina mobil anjeun
Anggo kirang cai sareng sabun
Gampang dikumbah sareng garing
Éta pisan ekonomis sareng kado anu saé pikeun mobil anjeun

 

Ketik: Kain Pembersih

Bahan: Microfiber

Warna Barang: Abu, Konéng, Bodas, Biru Gelap, Biru Cahaya

Ukuran: 40x40cm

Catetan: 
Kusabab béda warna antara batch produksi, bahanna sami sareng henteu mangaruhan panggunaan.
1. Mangga nyanggakeun béda 1-2CM kusabab pangukuran manual.
2. Warna asli tiasa rada benten sareng gambar kusabab kacaangan komputer, kontras sareng sajabana.

Hatur nuhun parantos ngartos.

Kagungan dinten balanja anu saé!

 

 

Hubungi kuring

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami