Microfiber Gancang Ngeringan Super nyerep Awéwé Kentel Gancang Ngeringan Anduk Rambut


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Bahan:
Bulu Karang
Pola:
Polos Dicelup
Gaya:
polos
Jenis:
Anduk Rambut, TOWEL MANDI
Technics:
Anyaman
Kelompok Umur:
KABEH
Anggo:
RUMAH
Fitur:
Gancang-Garing, Eco-friendly
Tempat Asalna:
Cina
Jumlah modél:
T-01
Sertifikasi:
ce
Kauntungan:
Nyerep pisan Cai
Ngaran Produk:
Anduk rambut garing gancang
Beurat:
70g
Pamakéan:
Ngeringkeun Rambut
Desain:
Desain percetakan ngarobih
Keyword:
Super nyerep
Pamayaran:
Pamayaran Paypal
Lawon:
Bulu Karang
Rarasaan leungeun:
Rarasaan Leuleus Super Lemes
Tipe Produk:
Anduk Rambut Katun Garing Gancang
Bungkusan & Pangiriman
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 > 100
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun

Microfiber Garing garing Sorban Super nyerep Rambut Awéwé Bungkus nganggo Tombol Kandel Kepala Bungkus Gancang ngeringkeun anduk rambut

 

 

Fitur:

  •    Nyerep cai saé: Dijieunna tina bulu karang lemes sareng nyerep cai super, ageung sareng kandel, pas kana sadaya sirah, tiasa ngempelkeun buuk ogé, tiasa garing rambutna gancang.
  •   Lemes Sareng Nyaman: Bahan lemes, ramah kulit, henteu ngaganggu, henteu ngaraheutkeun rambut, nawiskeun raos anu raoseun pikeun rambut sareng kulit.  
  •   Non ragrag: Kalayan gesper sareng lanyard, tiasa nahan tutup rambutna, bahkan rambut anjeun panjang sareng kandel, éta moal murag.
  •   Portabel: Ringan sareng tiasa ditilepkeun janten sakedik volume, tempat ngahémat, cocog kanggo dianggo di bumi, toko tukang cukur, salon kecantikan. Ogé saé pikeun perjalanan sareng perjalanan bisnis.
  •   Gampang dianggo: Dilengkepan gelung elastis sareng kancing aman, kantun pulas sareng loop kana sirah anjeun.
  •   Ngahémat Waktos- Ngadamel makeup anjeun atanapi bersantai di kamar mandi bari ngantosan rambut anjeun garing!
  •   Hiji Ukuran Paling Cocog- Cocog sareng ampir sadayana. Éta mesin tiasa diseuseuh. Sehat-Gawé ogé nganggo Rambut panjang, bahan anu nyerep cai super garing tina rambut anjeun gancang tanpa karusakan rambut atanapi kaleungitan Uap.

 

  éta tiasa ngagunakeund di bumi, gim, sareng perjalanan. Asistén hébat dina pameunteu, mandi, makeup, nyeuseuh raray. Cocog sareng sadaya jinis rambut sareng panjangna.

Spésifikasi:

·Bahan: Bulu Karang

·Ukuran: 65 x 25cm

·Jalma Lumaku: Awéwé / Lalaki / Rumaja

·Tip Ngumbah: Teu aya pelembut, pemutihan atanapi beberesih garing

·Beurat Bersih: Perkiraan. 70g

·Pakét Kalebet: 1 x Anduk rambut anu garing gancang

 

Catetan:

Aya bédana 2-3cm numutkeun kana pangukuran manual.

mangga parios bagan pangukuran taliti sateuacan anjeun mésér barang.

Punten perhatoskeun bilih aya bedana warna sakedik kedah ditarima kusabab cahaya sareng layar.

 

 

Naha Urang

 

Hubungi kuring

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami