Terapi magnét Dukungan Kawat Diri Élmu sarta Téréh Disaluyukeun Nyeri Nyeri Deui Pinggang Dukungan Lumbar Brace Belt


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Tianjin, Cina
Ngaran mérek:
-
Jumlah modél:
SB-09
Fungsi:
Ngabentuk Awak
Warna:
Hideung
Fitur:
Awét sareng tiasa diatur
Jenis:
Sabuk Dukungan Pinggang Dukungan
Logo:
Narima Logo anu Disaluyukeun
Pamayaran:
Paypal.Universitas Kulon.TT. Jaminan Perdagangan
Paking:
Opp Kantong
Kiriman:
DHL / Fedex / UPS / FedEx / EMS (3-7 Dinten)
Jenis kelamin:
Universal
Bahan utama:
Nilon
Beurat:
0.3
is_customised:
Leres
Bungkusan & Pangiriman
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 > 100
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun

Terapi magnét Dukungan Kawat Diri Élmu sarta Téréh Disaluyukeun Nyeri Nyeri Deui Pinggang Dukungan Lumbar Brace Belt

 

 

 

KAUNTUNGAN:

Ngajagi cangkéng sareng otot anjeun

Nyeri nyeri instan ku bahan sihir anu dianggo dina sabuk sapertos pelat logam sareng bantalan magnét

Cocog pikeun olahraga sareng karusakan anu aya hubunganana sareng damel, bumi, sareng hiburan.

 

 

 

 

 

Taroskeun ka kuring

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami