Kakuatan Tinggi Paduan Aluminium Super Caang 3 Modeu 350 lumens Sapédah Hareup Senter LED USB Charge Mountain Smart Sapédah Lampu


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Jasa solusi Lampu:
Desain lampu sareng sirkuit
Tipe Senter:
Senter Rechargeable
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Aukelly
Jumlah modél:
B64
Jenis Batré:
Batré litium
Pamakéan:
Kémping
Sumber Kakuatan:
Batré garing
Periode Lampu (h):
> 12
Sertifikasi:
CE, FCC, ROHS
Peunteun IP:
IP65
Bahan Awak Awak:
ABS
Garansi (Taun):
1
Sumber Lampu:
LED
Ngaran Produk:
Lampu Sapédah Smart
Sumber Lampu LED:
COB dipingpin
Warna:
Hideung
Lumen ::
350 lumén
Ukuran:
10,5 * 8,8 * 4,1cm
Beurat:
144g
Sasayogian tanaga::
Ngecas USB
Modeu:
tinggi / low / flicker / sensing
Manik lampu ::
T6
Ngecas:
USB ngecas / batré 2200MAH

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual:
Item tunggal
Ukuran paket tunggal:
15X10X5 cm
Beurat kotor tunggal:
0,600 kg
Tipe Paket:
Daya Tinggi Super Bright Aluminium Alloy 3 Mode 350 lumens Sapédah Front Senter LED USB Charge Mountain Smart Bike Headlight1. 1 * Lampu Sapédah Smart, 1 * Kabel Ngecas USB, 1 * Kurung ningkatna 2. kotak warna sareng sambutan OEM.

Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 > 100
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun

Kakuatan Tinggi Paduan Aluminium Super Caang 3 Modeu 350 lumens Sapédah Hareup Senter LED USB Charge Mountain Smart Sapédah Lampu

Panjelasan Produk

 

Modél NO.B64MerekAUKELLY
BahanABSCaang350 Lumen
Beurat produk144gSumber Lampu LEDT 6
Pakét Beurat164gRentang Iradiasi100-200 Méter
Kamampuh batré
2200 mah kapasitas tinggi usb Batre RechargeableEusi bungkus: 1 * Lampu Peringatan, 1 * Kabel Ngecas USB, 1 * Kurung pasang
Warna LampuHideungngecas jalanTina komputer anjeun atanapi alat naon waé anu nganggo port USB
Cai tahan dipeunteunIPX5SertipikatEMC, FCC, RoHS
PamakéanFITEMEN SADAYANA Jinis BIKES
Catetan

Lampu beureum bakal hurung nalika ngecas, sareng éta bakal otomatis dipareuman nalika éta dieusi pinuh.

Penyimpangan warna tiasa bénten kusabab setélan monitor anu bénten, mangga kahartos.

Punten wartosan kami heula nalika anjeun ngagaduhan masalah, kami bakal masihan anjeun jasa pangsaéna sareng ngabéréskeun masalah éta ASAP. Hatur nuhun pisan.

 

 Fitur:

 

Produk ieu ngadopsi bahan perlindungan lingkungan ABS anu énggal, desain gancang ngabongkar gampang dipasang sareng dibongkar, gampang dibabawa, rupa-rupa panggunaan, tiasa dianggo pikeun bersepeda outdoor / gunung / kémping / perbaikan mancing / alat lampu / darurat rumah tangga / lampu senter

 

Lampu ngecas USB ngecas lampu LED ngajalankeun peringatan lampu lampu wengi

 

 

 

Upami anjeun resep, punten taros Kami!

 

Produk Patali

Émbaran parusahaan

 

taros Kami

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami