Jérman STVZO StandardBike Induksi Sapédah Cahaya Hareup Lampu USB Ngecas Senter Ngabuburit Waterproof Torch Sapédah Lampu


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Posisi:
Lampu Hareup
Jenis:
LEDs
Nempatkeun Nempatkeun:
Stang kétang
Sertifikasi:
CE, FCC, ROHS
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Aukelly
Jumlah modél:
B31
Ngaran Produk:
Lampu Sapédah
Warna:
Jeruk Hideung Héjo
Ukuran lampu:
Kira-kira 100 * 32 * 24mm
Beurat:
130g
Bahan:
PVC
Batré:
Batré litium-ion 2000mAh (kalebet)
Kelas tahan cai:
IPX4
Kacaangan Max:
350 lumén
MOQ:
10PCS
Paking:
1 x lampu sapédah pinter
Sasayogian tanaga:
USB
Kamampuhan Suplai
300000 Potongan / potongan per Lampu Sapédah Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Daptar Paket Lampu Lampu Sapédah: 1 x lampu sapédah pinter (Kalebet Batré), 1 x Kabel USB, 1 x Bracket
Palabuhan
Ningo / Shanghai

Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 > 100
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun

Jérman STVZO StandardBike Induksi Sapédah Cahaya Hareup Lampu USB Ngecas Senter Ngabuburit Waterproof Torch Sapédah Lampu 

Panjelasan Produk

   Ngaran Produk

lampu sapédah pinter

   Warna

 Beureum warni

  Ukuran enteng

  Kira-kira Kira-kira 100 * 32 * 24mm

  Kacaangan maks

 350 lumén

  Bahan

  PVC

  Batré

  Batré litium-ion 2000mAh (kalebet)

  Jarak cahaya

   100m

  Kelas tahan cai

  IPX4

 

 

Pedaran: 
Lampu hareup sapédah ieu mangrupikeun lampu LED anu paling saé pikeun anu anjeun peryogikeun! Ucapkeun wilujeung ka sapédah anjeun anu bosen. Sabalikna, lampu ieu pangaruh épéktip sacara efektif ningkatkeun tunggang kaamanan sareng fancy wengi atanapi énjing-énjing anu nunjukkeun kapribadian tiis anjeun.

Fitur:
Bahan pvc lingkungan
- Bahan pvc kualitas luhur, tiasa ngajaga daya tahan sareng kerusakan bahkan dina rupa bumi anu paling beurat

Lampu luhur sareng éfisién tinggi
- Sareng hiji lampu LED XPG 350LM, jarak cahaya 100m sareng lampu sorot sudut lega 85 derajat, sareng lampu sampingna, caang sareng awét, umur hirupna 3000 jam

USB tiasa diisi ulang
- Powered by 2000mAh batré litium-ion rechargeable (kaasup), dieusi pinuh saatos 2.5 jam, tiasa ngajalankeun 10 jam dina modeu pencahyaan low, tegangan carjer kedah kirang ti 5V, nganggo kabel USB, gampang sareng merenah muatan

Desain induksi calakan 
- Desain induksi pinter, nalika lampu di sakitar kaayaan luarna caang, lampu bakal otomatis pareum, nalika gelap, lampu bakal dihurungkeun sahingga lampu tiasa tahan lami

4 modeu pencahyaan
- Aya 4 modeu pencahyaan cahaya, tinggi, rendah, flash sareng mode SOS, waktos ngajalankeun: 350LM kacaangan luhur: 5h, 150LM kacaangan rendah: 10h, 320LM SOS: 16h, 240LM flash: 30h

IPX4 waterproof
- IPX4 tahan cai, tiasa dianggo nalika hujan tapi henteu teuleum dina cai

Lampu indikator
- Lampu indikator beureum hérang nalika ngecas sareng lampu biru bakal Sok janten nalika dieusi pinuh

Gampang dipasang sareng dipiceun
- Bracket pelepasan gancang nyandak pamasangan gancang sareng gampang, teu aya alat anu diperyogikeun, alat anu sampurna pikeun muter luar ruangan

Parameter:
Bahan: PVC
Jinis LED: bohlam LED XPG
Kacaangan Max: 350 lumens
Sudut lampu: 85degree
Jarak cahaya: 100m
Tegangan: 100 - 240V
Frékuénsi tegangan: 50 / 60Hz
Opat modeu pencahyaan: luhur - handap - flash - SOS
Sumber kakuatan: batré litium-ion 2000mAh (kalebet)

 

Beurat produk: 0,0900 kg
Pakét beurat: 0,1330 kg
Ukuran Paket (L x W x H): Kira-kira 100 * 32 * 24mm
Eusi Paket: 1 x lampu sapédah pinter

(Kaasup Batré), 1 x Kabel USB, 1 x Bracket

Produk anu aya hubunganana

 

Émbaran parusahaan

 

FAQ

Q1:. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

 A: Kami produsén profesional lampu senter led, led headlamp, sareng produk pencahyaan sanés.

 

Q2: Kumaha anjeun ngendalikeun kualitas produk?

A: Urang parios produk hiji-hiji sateuacan ngalakukeun pengepakan massal

 

Q3: Sabaraha waktos pikeun ngintunkeun barang upami mesen?

A: Punten perhatoskeun yén poé bisnis, henteu kaasup Sabtu, Minggu sareng Libur umum, diitung dina jangka waktu pangiriman. Sacara umum, Butuh waktu 2-7 dinten damel kanggo kiriman.

 

Q5: Kumaha anjeun pikeun ngungkulan masalah upami produk gaduh sababaraha masalah saatos nampi

 A: Kami bakal ngimbangan konsumén pikeun rugi ku produk atanapi diskon upami masalah anu disababkeun ku produk

 

Q4: Naha anjeun nyayogikeun conto gratis?

A: Leres, kami nyayogikeun hiji sampel gratis pikeun diparios

 

Q5: Anu mayar hartosna naon anu anjeun tampi?

 A: Kami nampi paypal, T / T, Western Union jsb, sareng bank bakal ngecas biaya restocking.

 

 

 

Q6: Kumaha kuring ngalacak pangiriman kuring?

A:  Kami kirimkeun pameseran anjeun sateuacan akhir dinten bisnis salajengna saatos anjeun dipariksa.

Kami bakal ngirim email nganggo nomer lacak, janten anjeun tiasa mariksa kamajuan pangiriman anjeun 

dina situs wéb operator.

 

 

 

KLIK DI DIEU pikeun ngahubungi kami. Urang ngarepkeun panilitian anjeun

 

taros Kami

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami