Ngabuburit Wengi Ngabaladah Peralatan Sapédah Hareup Lampu Kepala Lampu Sapédah Rear Tail Senter Obor Lampu Kit LED Lampu Cyclight Set


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Posisi:
Lampu Rear
Jenis:
LEDs
Sasayogian tanaga:
Batré
Nempatkeun Nempatkeun:
Stang kétang
Sertifikasi:
CE, Rohs, FCC
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Aukelly
Jumlah modél:
B63
Nami:
Lampu Cyclight LED Set
Ngaran barang:
B63
Bahan:
Paduan aluminium + ABS
Warna:
Hideung
Beurat:
154g
Jenis Batré:
batré garing
modeu:
caang / sedeng / flash
Paking:
kotak warna

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual:
Item tunggal
Ukuran paket tunggal:
13X8X5 cm
Beurat kotor tunggal:
0,500 kg
Tipe Paket:
Peralatan Ngaboncéng Wengi Ngabaladah Sapédah Hareup Lampu Lampu Kepala Sapédah Rear Tail Senter Lampu Obor Kit LED Lampu Cyclight Set: 1 * Lampu Lampu (henteu kalebet batréna), 1 * Lampu buntut, 1 * Panyekel

Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun

Ngabuburit Wengi Ngabaladah Peralatan Sapédah Hareup Lampu Kepala Lampu Sapédah Rear Tail Senter Obor Lampu Kit LED Lampu Cyclight Set

Rincian Produk

Nami

lampu sapédah zum
Jumlah barangB63
BahanPaduan aluminium + ABS
LampuLED
Ngepakkotak warna
Beurat154g
BatréBatré garing
Fitur:
Lampu Kepala Sapédah
Lampu sapédah ngadopsi téknologi fokus lampu panganyarna
Kacaangan tripel tibatan produk anu sami
Multi-fungsi, nungtun jalan anjeun dina gelap
Senter Kasalametan Rear
LEDs super caang Cai, minyak sareng tahan shock
Cocog pikeun sapédah naon waé pikeun masihan waspada dina cuaca goréng
Cocog pikeun sapédah, jogging, climbing, orok troli / stroller, korsi roda
Sipat Produk:
Tipe Lampu Sapédah: LEDs
Suplai Daya: Batré
Nempatkeun Peletakan: Stang
Posisi: Lampu payun sareng lampu Balik
Batré: Batré Lampu payun 3x 3A (henteu kalebet)
Lampu tukang: batré 2x Cr3032 (Kalebet) 
Warna: Hideung (Head Light, Bracket),
Beureum (Lampu Belakang)
CAHAYAAN BICYCLE

Émbaran parusahaan

 

NAHA KAMI?

 

FAQ

Q1: Iraha kuring tiasa kéngingkeun hargana?

Biasana kami ngadugikeun dina 24 jam saatos kami nampi patarosan.

 

Q2: Dupi anjeun tiasa ngadamel rarancang pikeun kami?

Leres. Kami gaduh tim propésional gaduh pangalaman anu euyeub dina desain bungkusan sareng manufaktur.

Ukur wartoskeun ka kami ideu anjeun sareng kami bakal ngabantosan ngalaksanakeun ideu anjeun kana kotak anu sampurna.

 

Q3: Naha anjeun faktory atanapi perusahaan dagang?

A: Kami pabrik, urang tiasa ngajamin harga kami mimiti-sisi, luhur kualitas sareng harga kalapa.

 

Q4: Dupi abdi tiasa gaduh conto order?

A: Leres, kami ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sareng mariksa kualitas. Sampel campuran tiasa ditampi.

 

Q5: Naon's pamayaran Anjeun?

T / TL / CD / PD / AO / A Western Union PayPal sareng sajabina. Punten kang't nolak mayar biaya PayPal nalika anjeun milih PayPal.

Taros Kami

 Kirimkeun detil pamariksaan anjeun di handap pikeun SAMPEL GRATIS, pencét waé "Ngirim"! Hatur nuhun!

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami