Tianjin Tech Jujur. Co., Ltd.

Alamat

Kamar 2007, No. A8, Zona A, Pangkalan Markas Internasional Konggang, Jalan Hangshuang, Kacamatan Dongli, Tianjin, Cina

Telepon

0086-13312068990

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami