murah lawon microfiber kualitas luhur anduk mandi gancang drying handuk anduk sihir keren ngarasa microfiber és anduk


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Kelompok Umur:
DEWASA, déwasa
Bahan:
Lawon Microfiber
Pola:
Dicitak
Gaya:
Polos
Jenis:
anduk tangan, TOWEL RUPA, Anduk Rambut, TOWEL PANAS
Technics:
Anyaman
Anggo:
RUMAH
Fitur:
Gancang-Garing
Tempat Asalna:
Cina
Jumlah modél:
T-05
Sertifikasi:
ce
Ngaran Produk:
Anduk Hotel
Warna:
Pink
Keyword:
Anduk Garing Gancang
Kauntungan:
Ramah Lingkungan Lemes Nyaman
Kualitas:
Kualitas luhur
Jasa:
OEM ODM
Logo:
Logo Percetakan
Waktos prosés:
7-30 dinten
Desain:
Pribadi
Sampel:
Sampel ngarobih
Bungkusan & Pangiriman
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 > 100
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun

murah lawon microfiber kualitas luhur anduk mandi gancang drying handuk anduk sihir keren ngarasa microfiber és anduk

 

Aya tilu warna pikeun anjeun pilih, pink, coklat sareng kulawu.

Saizs: 35 * 70 70 * 140

Fitur: lemes, super-nyerep, henteu murag, awét

Metarial: Serat areng awi

Kaunggulan: 

 Percetakan lingkungan sareng dyeing

 

 

 

 

 

Kauntungannana

Naha urang

    Salaku produsén profesional lampu senter, lampu lampu, lampu sapédah sareng lampu kémping anu dipimpin, urang teras-terasan nyobian anu hadé pikeun nyayogikeun jasa anu saé:

    1) Bales kana pamundut palanggan dina waktosna sareng paitén

    2) Masihan produk kualitas luhur kalayan harga kalapa

    3) Narima urutan leutik

    4) waktos nuju pondok

    5) Pasokan ODM sareng jasa OEM

 

FAQ

Q1. Dupi abdi tiasa gaduh urutan sampel pikeun lampu anu dipimpin?

A: Leres, kami ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sareng mariksa kualitas. Sampel campuran tiasa ditampi.

Q2. Kumaha upami waktos pamimpinna?

A: Sampel peryogi 3-5 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu kanggo jumlah pesanan langkung ti 

Q3. Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ pikeun urutan lampu anu dipimpin?

A: MOQ Lemah, 1pc kanggo sampel mariksa sayogi

Q4. Kumaha anjeun ngintunkeun barangna sareng sabaraha waktos dugi ka sumping?

A: Urang biasana dikirimkeun ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Biasana peryogi 3-5 dinten dugi. Maskapai sareng pengiriman laut ogé opsional.

P5. Kumaha carana ngalaksanakeun paréntah pikeun lampu anu dipimpin?

A: Mimiti hayu urang terang syarat atanapi aplikasi anjeun.
Kadua Kami ngadugikeun sasuai ka kabutuhan anjeun atanapi saran kami.
Katilu palanggan negeskeun conto sareng tempat titipan kanggo tatanan resmi.
Kaopat Kami ngatur produksi.

Q6. Naha OKÉ pikeun nyetak logo kuring dina produk lampu anu dipimpin?

A: Leres. Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng pastikeun desain na heula dumasar kana sampel kami.

Q7: Naha anjeun nawiskeun jaminan pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun jaminan 1 taun pikeun produk kami.

Q8: Kumaha nungkulan anu lepat?

A: Mimitina, Produk kami dihasilkeun dina sistem kontrol kualitas anu ketat sareng tingkat anu rusak bakal kirang
tibatan 0,2%.
Kadua, salami periode jaminan, kami bakal ngirim lampu anyar kalayan order énggal kanggo jumlah alit. Kanggo
produk batch rusak, kami bakal ngalereskeun aranjeunna sareng ngintunkeun deui ka anjeun atanapi urang tiasa ngabahas solusina i
henteu kalebet nelepon deui numutkeun kaayaan nyata.

ngontrak kami

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami