Tulang tonggong adjustable tulang tonggong taktak lumbar brace postur korektor balik beubeur PC-03

Gampang kéngingkeun sikep percaya diri anu sampurna - mimitian nangtung, lungguh langkung lempeng.
Align taktak anjeun, tulang tonggong sareng beulah luhur.
Ningkatkeun sikep & ngirangan slouching langsung ku desain tali anu gampang diatur.
Koréksi neoprene empuk enteng tiasa dipakena kalayan nyaman dina atanapi nganggo pakean.
Ngaleungitkeun ngarareunah beuheung sareng tonggong tina calik kalayan taktak buleud di payuneun komputer.
Paké sadidinten pikeun ngalatih sikep anjeun- éta ampir teu katingali nalika dianggo handapeun kaos.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Bahan:
Nylon & Kapas
Tempat Asalna:
Cina
Jumlah modél:
pc-03
Jalma lumaku:
universal
Gaya:
hook na loop
Kelas panyalindungan:
Perlindungan Dasar
Fungsi:
Perlindungan, Nyegah Humpback
Ngaran Produk:
Koréktor Posisi Balik Balik Anu Tiasana
Fitur:
Ngambekan. Koréktor Pos
Warna:
Hideung
Logo:
Disaluyukeun Logo Nampi
OEM:
Ditampi
Paking:
Opp Kantong
Waktos pangiriman:
3-15 dinten
ISTILAH PEMBAYARAN:
TT. Jaminan Perdagangan. Serikat Kulon
Nyitak:
Customized Offset
Bungkusan & Pangiriman
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 > 100
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun
Émbaran parusahaan

 

Adjustable Back Posture Corrector Tulang tonggong Balik Taktak Lumbar Brace Support Belt Posture Koreksi Back Belt

 

 

UKURAN UKURAN–Panyesuaian tina 28 dugi 42 Inci sareng 38-48 Inci dina kuriling dada. Koréktor Panggung Deui sareng tali pangaturan anu bébas dina napas sareng bébas latex.
 
Koréksi Sakabehna–Shoulder Support Brace Tarik deui Balik Luhur anjeun ka posisi anu leres. Terus ningkatkeun sikep awak anjeun salami damel atanapi hirup.
 
Paké iraha waé-Anjeun tiasa nganggo éta henteu ngan ukur nalika anjeun linggih dina komputer atanapi nyetir mobil, tapi ogé nalika anjeun maén olahraga atanapi ngebon. Naon deui, anjeun tiasa nganggona di bumi nalika anjeun damel padamelan bumi, atanapi ningali TV.
 
PRAKTISIK–Payangan postur didaptarkeun ku neoprene Ringan, tiasa dipakena kalayan nyaman dina handapeun atanapi langkung pakean. Benerkeun sikep anjeun sadidinten. Anjeun tiasa nyimpen sareng ngarobih ku nyalira. 
 
Paké unggal poé–Dukungan tonggong énténg ieu kedah dianggo sapopoé. Sababaraha dinten anu munggaran nganggo ngan ukur 10-20 menit, tibatan nambihan 10 menit unggal dinten. Punggung sareng taktak anjeun lalaunan bakal ngaluyukeun sareng anjeun bakal ngawangun mémori otot pikeun sikep anu pas.
 
Pedaran:
 
Gampang kéngingkeun sikep percaya diri anu sampurna - mimitian nangtung, lungguh langkung lempeng.
Align taktak anjeun, tulang tonggong sareng beulah luhur.
Ningkatkeun sikep & ngirangan slouching langsung ku desain tali anu gampang diatur.
Koréksi neoprene empuk enteng tiasa dipakena kalayan nyaman dina atanapi nganggo pakean.
Ngaleungitkeun ngarareunah beuheung sareng tonggong tina calik kalayan taktak buleud di payuneun komputer.
Paké sadidinten pikeun ngalatih sikep anjeun- éta ampir teu katingali nalika dianggo handapeun kaos.
 
Catetan:
 
1. Entong ngabodaskeun.
2. Anggo cuci tangan cai tiis.
3. Entong nganggo mesin cuci dehidrasi, nyeuseuh cai panas teu sayogi. 
Pakét kalebet: Salah sahiji koréktor neoprene empuk enteng

 

 

Sértipikasi

 

Naha Pilih Kami

KAUNTUNGAN URANG                                                                                                      

1. Urang ngagaduhan CE Rohs sareng FCC disatujuan pikeun sadaya produk.
2. Kami supplier propésional pikeun senter kualitas luhur dina harga kalapa.
3. Salah sahiji layanan fitur kami nyaéta kami tiasa ngarobih produk, sapertos aksésoris pencahyaan, logo, warna, kotak bungkus, jsb.
4. Produk urang payu saé di Éropa sareng Amérika, Amérika Latin, Wétan Tengah, langkung ti 100 nagara sareng daérah, sapertos Amérika Serikat, Jérman,

   Spanyol, Italia, Swédia, Perancis sareng Rusia.
5. Kami parantos kéngingkeun reputasi anu saé diantara palanggan kami.
6.Dina kerjasama sareng kami, kuring tiasa ngajamin pikeun nyayogikeun anjeun jasa pre-penjualan sareng layanan purna jual anu pangsaéna.

Pikeun ngajual Amazon

1. kami ngagaduhan saluran transportasi anu berkualitas, sareng kami tiasa ngintunna ka gudang Amazon langsung.

2. urang ngagaduhan printer American Zebra, anu tiasa nyetak labél produk Amazon kalayan jelas pisan.
3. urang tiasa nempelkeun labél pikeun anu ngajual Amazon gratis
4. urang kenal pisan kana prosés gudang gudang Amazon FBA

ULANGAN PELANGGAN DI Amazon                                                                                                                                                       

 

 

Taroskeun ka kuring

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami