URANG

PERUSAHAAN

Tianjin Tech Jujur. Co., Ltd.

Tianjin Tech Jujur. Co, Ltd. didirikeun taun 2014, anu mangrupikeun produsen sareng éksportir anu prihatin sareng desain, pamekaran sareng produksi Proteksi Awak, TOWEL sareng Lampu LED. Kami ayana di Tianjin, anu mangrupikeun salah sahiji palabuan laut anu panggedéna di Cina kalér. Sadaya produk urang saluyu sareng standar kualitas internasional sareng diapresiasi pisan dina rupa-rupa pasar anu béda-béda di dunya. Fasilitas kami well-dilengkepan jeung kontrol kualitas alus teuing sapanjang sadaya tahapan produksi ngamungkinkeun urang pikeun ngajamin total kapuasan konsumén.

fjkjdsbgj (1)

fjkjdsbgj (1)

Tim kami

Salami sababaraha taun ka pengker produksi sareng manajemén sareng éksplorasi, Jujur nyetél sistem manajemen kualitas nyalira. Engsel jujur ​​salami mangtaun-taun teras-terasan nuturkeun "nempatkeun jalma-jalma di luhur, pikeun nganyahokeun jalma sacara jujur" tujuan bisnis. Komitmen pikeun nyayogikeun anjeun produk anu kualitas luhur sareng jasa kualitas. Boga tim manajemen desain anu propésional, khusus, pikeun masing-masing aspek sareng prosés anu ketat diuji sareng dikontrol. 

Salaku hasil tina produk kualitas luhur sareng layanan palanggan anu luar biasa, kami parantos ngagaduhan jaringan penjualan global dugi ka Inggris, Amérika, Jepang, Jérman, Spanyol, Italia, Swédia, Perancis sareng Rusia, jsb. 

Produksi Kami

Usaha utama urang kalebet panyalindungan Awak, Anduk, sareng lampu Led. Kami tiasa nyayogikeun anjeun panangan tukang, dukungan pingping, dukungan tuur, dukungan ankle, anduk mandi, anduk beberesih mobil, anduk rambut anu garing gancang, sareng lampu senter, lampu depan, lampu sapédah, lampu beuleum, sareng sanésna upami anjeun henteu mendakan produk anu dipikaresep ku anjeun, punten kersa ngahubungi kami, sareng kami bakal senang ngabantosan. 

fjkjdsbgj (1)

Upami anjeun resep kana salah sahiji produk kami atanapi hoyong ngabahas tarekat khusus, punten kersa ngahubungi kami.