Rechargeable Portable Magnetic Base COB LED Slim Light Usb Work Lamp WL8

lampu kerja darurat mobil
360 derajat kait rotatable dipingpin lampu karya magnét
lampu dipimpin magnét
lampu karya dipimpin magnét rechargeable
dipimpin usb lampu





Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

CIRI
Tempat Asalna: Cina       
Ngaran mérek: Aukelly
Nomer modél: WL8
Garansi: 1 taun
Jenis : Lampu pamariksaan mobil
Sertifikasi : CE
Ngaran produk : Dipimpin Lampu Kerja
Bahan : ABS
Pamakéan: luar
Warna: Hideung
Watt: 10W
Ukuran: 37.5 * 3.5cm
Beurat: 175g
Fitur: Pagawean / moro / Ngala lauk
MOQ: 10 pcs
Paking: 1 * Dipimpin Lampu Kerja

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual: Item tunggal
Ukuran rangkep tunggal: 15X10X10 cm
Beurat kotor tunggal: 1.000 kg
Type Package: Led Work LampPacking List: 1 x Led Work Light 1x kabel USB
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun

Bahan

ABS

Ngalihkeun

saklar kakuatan dial

Bohlam

1 * strip cahaya COB

Sasayogian tanaga

batré bawaan

Ukuranna

37.5 * 3.5cm

Beurat

175g

Sampel

GRATIS

Pedaran:
Desainna populér pisan, khususna dasar magnét.
Saklar kakuatan dial-up anu unik kalayan pangaturan cairan variabel tina kaluaran cahaya 0% -100%.
Ngalereskeun lampu dina permukaan produk beusi naon waé, setkeun sudut anu dipikahoyong, sareng konci konci éta kalayan cincin tegangan.
Batré internal, kabel muatan Mikro-USB universal, ngagantian naon waé nalika carjer atanapi kabel anjeun leungit atanapi rusak. Nyederhanakeun sareng ngirangan waktos turun.
Lampu semacam ieu mangrupikeun kaayaan anu keras sareng lingkungan kotor desain luar sareng internal, éta mangrupikeun alat anu saé pikeun dianggo atanapi dina kendaraan.
 
Spésifikasi:
Bahan: ABS
Saklar: Saklar kakuatan dial
Lampu bohlam: 1 * strip lampu COB
Batré: 1 x Batré litium-ion (Kalebet)
 
Daptar bungkusan:
1 x Lampu Gawé Dihukum Rechargeable  1x kabel USB

 Perhatosan:

1. Hindarkeun ningali langsung kana lampu tina sénter.

2. Entong dibongkar atanapi ngalereskeun obor nyalira.

3. Cabut batréna upami henteu lami dianggo sareng tetep dina tempat anu garing.

4. Hindarkeun operasi sénter, atanapi Ninggalkeun dina kaayaan baseuh.

5. Entong beroperasi obor nalika éta nyambung kana Carger atanapi karusakan tiasa dihasilkeun.

 

KAUNTUNGAN URANG


1. Urang ngagaduhan CE Rohs sareng FCC disatujuan pikeun Produk.
2. Kami supplier propésional pikeun senter kualitas luhur dina harga kalapa.
3. Salah sahiji layanan fitur kami nyaéta kami tiasa ngarobih produk, sapertos aksésoris pencahyaan, logo, warna, kotak bungkus, jsb.
4. Produk urang payu saé di Éropa sareng Amérika, Amérika Latin, Wétan Tengah, langkung ti 100 nagara sareng daérah, sapertos Amérika Serikat, Jérman, Spanyol, Italia, Swédia, Perancis sareng Rusia.
5. Kami parantos kéngingkeun reputasi anu saé diantara palanggan kami.
6.Dina kerjasama sareng kami, kuring tiasa ngajamin pikeun nyayogikeun anjeun jasa pre-penjualan sareng layanan purna jual anu pangsaéna.

Pikeun ngajual Amazon

1. kami ngagaduhan saluran transportasi anu berkualitas, sareng kami tiasa ngintunna ka gudang Amazon langsung.

2. urang ngagaduhan printer American Zebra, anu tiasa nyetak labél produk Amazon kalayan jelas pisan.
3. urang tiasa nempelkeun labél pikeun anu ngajual Amazon gratis
4. urang kenal pisan kana prosés gudang gudang Amazon FBA

ULANGAN PELANGGAN DI Amazon                                                                                                                                                       

 

 

Émbaran parusahaan

FAQ

 

 

Q1:. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

 A: Kami produsén profesional lampu senter led, led headlamp, sareng produk pencahyaan sanés.

 

Q2: Kumaha anjeun ngendalikeun kualitas produk?

A: Urang parios produk hiji-hiji sateuacan ngalakukeun pengepakan massal

 

Q3: Sabaraha waktos pikeun ngintunkeun barang upami mesen?

A: Punten perhatoskeun yén poé bisnis, henteu kaasup Sabtu, Minggu sareng Libur umum, diitung dina jangka waktu pangiriman. Sacara umum, Butuh waktu 2-7 dinten damel kanggo kiriman.

 

Q5: Kumaha anjeun pikeun ngungkulan masalah upami produk gaduh sababaraha masalah saatos nampi

 A: Kami bakal ngimbangan konsumén pikeun rugi ku produk atanapi diskon upami masalah anu disababkeun ku produk

 

Q4: Naha anjeun nyayogikeun conto gratis?

A: Leres, kami nyayogikeun hiji sampel gratis pikeun diparios

 

Q5: Anu mayar hartosna naon anu anjeun tampi?

 A: Kami nampi paypal, T / T, Western Union jsb, sareng bank bakal ngecas biaya restocking.

Q6: Kumaha kuring ngalacak pangiriman kuring?

A:  Kami kirimkeun pameseran anjeun sateuacan akhir dinten bisnis salajengna saatos anjeun dipariksa.

Kami bakal ngirim email nganggo nomer lacak, janten anjeun tiasa mariksa kamajuan pangiriman anjeun 

dina situs wéb operator.

KLIK DI DIEU pikeun ngahubungi kami. Urang ngarepkeun panilitian anjeun

taros Kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami