6 in 1 Speaker TF USB Fungsi 2200mAh Power Bank FM Radio Multifungsi LED Sapédah Obor Senter Bluetooth Sapédah Lampu


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Posisi:
Lampu Hareup
Jenis:
Lampu sapédah
Sasayogian tanaga:
Batré litium internal
Nempatkeun Nempatkeun:
Pigura
Sertifikasi:
CE FCC ROHS
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
Aukelly
Jumlah modél:
B9
Ngaran Produk:
lampu sapédah Bluetooth
Ukuran:
38 * 153mm
Muatan:
USB Rechargeable
Kacaangan:
300 Lumens
Pamakéan:
Olahraga Luar
Fungsi:
FM + Bluetooth + MP3 + Kilat
Batré:
Batré litium
Bahan:
Aluminium
Fitur:
Lampu sapédah multifuksi
MOQ:
10 pcs
Kamampuhan Suplai
300000 Potongan / Potongan per Bulan lampu sapédah Bluetooth
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
6 in 1 Speaker TF USB Fungsi 2200mAh Power Bank FM Radio Multifungsi LED Sapédah Obor Senter Bluetooth sapédah lightblu Bluetooth sapédah lampu Packing: Lampu sapédah + kotak warna-warni.
Palabuhan
Pelabuhan Shanghai / Ningbo

Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun

6 in 1 Speaker TF USB Fungsi 2200mAh Power Bank FM Radio Multifungsi LED Sapédah Obor Senter Bluetooth Sapédah Lampu

 

Panjelasan Produk

 Fungsi:

 Pitunjuk:
Dukung T-flash Card kaluaran spiker: 3W
Réspon frékuénsi: 180Hz ~ 20KHz
Babandingan sinyal ka noise: ≥80dB
Bluetooth: Dukungan telepon Bluetooth (sora ajakan)
Jarak transmisi Bluetooth: 10M
Pamuter Musik: Sambungkeun telepon pikeun diputer, WAV, pamuter musik MP3 anu henteu rugi
Radio FM (88 ~ 108MHz)
Lampu senter, ngadukung sinyal marabahaya SOS
Ngarojong fungsi nelepon anu asup, ajakan sora
USB ngadukung ngecas sareng ngaleupaskeun 5V1A
Ngecas calakan terintegrasi, ngaleupaskeun sirkuit panyalindungan
Kakuatan sélulér 2000mAh, tiasa telepon sél ulang
Ngecas waktos: 3 jam
Waktos cahaya: 3 jam

Pencét panjang tombol power on / off


Pencét pondok kenop daya pikeun muter / ngareureuhkeun / ngajawab / ngagantungkeun telepon


Pencét pondok saklar tombol kakuatan dua pikeun Bluetooth, kartu TF, modeu FM


Status radio, pencét pondok tombol kakuatan dua pamilarian stasiun otomatis


Saklar debit obor, pencét panjang sinyal SOS pikeun pitulung


Tiasa nyabut jalur colokan lampu pikeun ngeusi batre telepon sélulér

 

 Pencét didieu kanggo inpormasi lengkep!

Rincian Produk

  

                                                                                 

Pencét di dieu kanggo inpormasi lengkep!

Émbaran parusahaan
senter tongkol kerja kualitas luhur

 

Review Palanggan

 

 

taros Kami

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami